Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Regisztráció

Plenáris előadások

Az elmúlt néhány évben az információtechnológia világában gyors  változásokat figyelhettünk meg. Ez a tendencia nemhogy megmarad, de  talán még tovább gyorsul. Első, plenáris előadásunkban az ICT iparág  jelenéről, de még inkább jövőjéről lesz szó. Olyan érdekes technológiai újdonságokat vonultatunk fel, melyek meghatározói lesznek az  elkövetkezendő 2-5 évnek mind informatikai, mind távközlési területen.

Sok minden a levegőben dől el

#wfa #roaming #ueba #Wi-Fi 6 #iot #ap #802.11ax #iperf #deauth
A mai Wi-Fi hálózatok a kellő lefedettség és sebesség biztosítása mellett lépést tartanak a technológiai fejlődéssel és megfelelő választ adnak a mindennapok kihívásaira.

Biatlon, ahol a győzelem hatékonyság kérdése

#gpon #otdr #olts #riport #iolm #turn-up #exfo #telepítés

Az optikai hálózatok gyors átadási folyamata komoly kihívás a megrendelőnek és kivitelezőnek is. Ezen blokkban a hálózat precíz minősítő méréseiről „vetítenénk le egy kisfilmet”.

Forma1 – A technikai sportok királya

#5G, #Fronthaul, #Backhaul, #(e)CPRI, #OpticalRF, #C-RAN, #xWDM

A jövő vezetéknélküli mobil hálózatai jelentős fejlődésen mennek keresztül. A blokkban átalakulás egyes fázisai és azok során szükséges mérések kerülnek bemutatásra.

Minden terepen számítunk rá

#poe #ethernet #ip #dot1x #layer1-7 #iperf #protokoll #autóteszt

A hálózat hatékony üzemeltetéséhez fontos a megfelelő eszközök kiválasztása, azok képességeinek teljes értékű ismerete, ami egyben a gyors probléma megoldás garanciája.

Négy(ér)párevezős

#négyérpár #IoT #smartbuilding #PoE #mptl #hdbase-t

Az okos épületek és az IoT térhódításával a fizikai hálózatoknak is igazodniuk kell az új szolgáltatásokhoz. A magas teljesítmény érdekében mind a négy (ér)párnak bele kell húzni.

Mérés a gyorssávban – verseny az idővel

#jegyzőkönyv #FastReporter3 #FR3 #Testflow #munkafolyamat #OPM 

Méréstechnikai megoldásokat mutatunk be a réz- és optikai hálózatok terén, melyek még egyszerűbbé teszik a mérés, hibakeresés és minősítés folyamatát.