Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Abonați-vă la Newsletter

Introduceți adresa de e-mail pentru a primi ultimele știri despre DocProcess, inclusiv noutăți despre produsele noastre și evenimente viitoare.


DocProcess va folosi informațiile pe care le furnizați prin acest formular pentru a păstra legătura cu dumneavoastră și pentru a vă ține la curent cu ultimele știri și noutăți.


Vă puteți dezabona oricând apăsând pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi sau contactând-ne la adresa [email protected]. Vom trata toate informațiile personale cu respect. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, citiți politica noastră de confidențialitate. Apăsând pe butonul Subscribe, vă exprimați acordul pentru procesarea informațiilor voastre personale în conformitate cu acești termeni.


Utilizăm SendInBlue ca platformă de automatizare a marketingului. Apăsând pe butonul Subscribe pentru a trimite acest formular, sunteți de acord cu faptul că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate către SendInBlue pentru procesare, în conformitate cu politica și termenii lor de confidențialitate. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale SendInBlue aici.